top of page

SOKKEKLUBBEN

Engangskøb:

Som en nyhed, kan du bestille Sokkeklubben for 199 kr.* hver måned, som et engangskøb. Vi farver et begrænset antal, og d. 20. i hver måned, vil disse blive tilgængelige for køb - så længe lager haves.

(F.eks. d. 20. januar 2024 vil den næste måneds sokkeklub, februar, blive tilgængelig for køb)

Abonnement:

Vil du være sikker på at der er en pakke fra månedens Sokkeklub til dig, kan du abonnere, og hvis du vælger at gøre det, betaler du blot 189 kr.* om måneden. Læs videre om vilkår for abonnement nederst på siden.

Hver måned afsløres en collage her på webshoppen, samt på Instagram og Facebook, hvor du kan få et lille sneak-peak på farverne i månedens sokkeklub - i juni hylder vi det vilde Vesterhav.  Vi er inspireret af farvespillet mellem det blågrønne havs brusende bølger, sandet og den omkringliggende natur, der omfavner kystlinjen med en beroligende og imponerende kraft. Kontrasten fra havet og stranden, rødorange rav, de forskellige tangarter, samt farverne på de karakteristiske fiskekuttere, vil afspejle sig i næste måneds Sokkeklub.

Tryk på "se detaljer" for at få vist produktsiden for Sokkeklubben - her kan du vælge, om du ønsker den månedlige pakke som et engangskøb, eller om du ønsker at abonnere.

Sokkeklubben bliver tilgængelig for køb d. 15. maj til og med d. 25. maj 2024 kl. 12:00 (eller så længe lager haves) og afsendes mandag d. 27. maj.

Sokkeklubben bliver tilsendt i starten af hver måned, og indeholder 1 x 100 g. It's For Socks og en 1 x 20 g. It's For Socks mini. Bemærk, at hvis du vælger at abonnere f.eks. d. 17. i måneden, vil beløbet også blive trukket d. 17. i månederne efterfølgende. Hvis du bestiller andre produkter, vil det blive sendt sammen. Du kan opsige dit abonnement til hver en tid, skriv da til os via chatfunktionen nederst til højre.

bottom of page