top of page

dLana Rústica

dLana er et mærke fra Madrid-regionen i Spanien, kvaliteten hedder "Rústica", uld fra 100% merinofår fra ekstremaduranske og andalusiske flokke, kartet og spundet i Terrassa. Vi har fået 44 forskellige farver hjem, heriblandt naturfarvet garn, pastelfarvet garn, garn i stærke farver og garn i mørke farver. Garnet er desuden øko-tex certificeret!

 

Produktinformation:
100% spansk merinould, entrådet
Øko-tex certificeret

Vægt: ca. 100 gr.

Længde:  ca. 193 meter per 100 gr.

Anbefalede pinde: strik p. 4,5 - 6 mm, hækl. 5,5 - 6 mm.

Vejledende strikkefasthed på pind 5 er ca.18 masker pr. 10 cm. 

Håndvask med koldt vand (< 30º)

Tør liggende

Om dLana Rústica

Vi har fået kvaliteten Rústica fra dLana, en økologisk garnkvalitet bestående af 100% merinould, som desuden er øko-tex certificeret. Vi synes, at det er det lækreste bløde garn til en fantastisk pris, og vi håber, at I vil tage godt imod det!

Garnet Rústica er 100% merinould, der kommer fra ekstremaduranske og andalusiske fåreflokke. Ulden fra Rústica-kvaliteten er erhvervet fra et af de største kooperativer af får og uld i spanske Extremadura, og dLana udvælger fårene med stor tillid til deres gode arbejde og vægt på dyrevelfærd. Kvaliteten af ​​uld er udelukkende fra merinofår, hvilket kan mærkes på det bløde garn.

Rústica kvaliteten bliver spundet i den spanske by Terrassa, og der bliver udelukkende benyttet naturlige farver, uden kemiske farvestoffer i serien med garn i naturfarver. De tre andre farvepaletter, pastel, stærke farver og mørke farver, er farvet med Øko-tex certificerede farver. Desuden, er der i processen bevaret en vis mængde planterester, som kan overraske dig når du vasker dit færdige strikkeprojekt. Dette beviser bare, at dLana garn er produceret uden kemiske processer, der bevarer blødheden.

dLana Rústica er perfekt til dig, der lærer at strikke, er ny strikker, eller garvet strikker, der desuden leder efter et fair forhold mellem kvalitet og pris. Om det er billigt garn - ja der mener vi, at prisen næsten ikke retfærdiggør kvaliteten af garnet - dette er et eksempel på value for money! Du kan bruge denne garn til huer, tørklæder, sweatere og sjaler - det er kun fantasien der sætter grænser. Når du er færdig med et projekt, og får det vasket, vil du se, hvordan ulden friskes op og efterlader dig med det lækreste bløde og levende projekt.

Hvordan bliver det farvet?
Value for money - kvalitetsgarn til en vanvittig lav pris!
Hvor kommer garnet fra?
bottom of page